nuffnang_bid = "7879ec5a1b7ef8aca938c048f2611c9a";
kukus utk sarapan pagi 12 jan 2011
perhatikan kelapa parut siap sedia di letakkan semasa mengukus supaya kelapa ini melekat tetap di apam ini. dan kelapa pula akan tahan lama tidak basi.. sebab tu ilah jy beri nama apam sajli salju.. resepi di N3 lama ya.. lebih kurang 32 biji 1 adunan.. guna kukus besar dpt kukus sekali gus...
yang ni pula kek batik yg dibuat oleh anak dara kuss no 2 shafiqah yaakob... mama nak puji mmg
sedap... dan cantek juga laaa.. biarpun kali k2 piqa masak. resepi ini dari kak wan blog masak citarasawan. PIQA MASAK PADA HARI abah dapat 1 paku..
Salam kak Ilah..
ReplyDeleteAmboi.. tomei2nye apam akak... Tembam2 gitu!!
apam yang manis, merry yang ceria.. tahniah atas kejayaan suami Kak Ilah.. semoga dirimu sekeluarga dirahmati Allah.
ReplyDelete2 naz
ReplyDeleteseronok naz masak apam ni dia kembang.. kenyal dan sedap.. kak masak kurang gula...
2sari yusa
t.kasih atas ucapan mu dek