09 May, 2016

816. DAGING GORENG PEKASAM YA AMPUNNNN SEDAPNYEEE





selepas seminggu daging pekasam sudah berbau wangi dan ilahjy terus mengorengnya dengan bawang dan cili kering.
ermmm daging ni mudah dikunyah dan lembut serta ranggup.
jommmm buat segera. sesuai untuk puasa nanti. boleh buat banyak2 stock.

2 comments:

  1. mana resepinya ni Ilahhhhhhhhhhhhhh

    ReplyDelete
  2. kak nor ada tuu ringkas jeee cara gorengnyeee kak nor. wah bersiaran dr kota LONDON .... teringinnnn nk p.,. huhuu

    ReplyDelete

terima kasih kerana sudi bual cara...
insyllh ada masa ilahjy cuba balas ya...
harap maaf terpaksa tutup utk ANYONE komen
sebab ada org amek kesempatan iklan kotor disini.
Lagi satu yg masuk komen suka menyamar, komen yg tak sedap dibaca..
Terpaksa ilahjy sekat.. mohon maaf atas kesulitan ini