09 March, 2010

172. KARIPAP SARDIN

soweee minyak terlalu panas bejerawat laaa kawan ni huhuhukkkkk
jgn silap pandang.. dibawah adunan belum isi inti ada pengalasnye yee.. tak de laa aku letak atas meja semata2.. kebersihan kena jaga agar kuih tak basi..

buat malam tadi utk sarapan pagi tadi. dah malas dah ni guna acuan jer cepat dan pantas.
selalunya aku buat karipap pusing.

kali ni aku campur sikit tepung beras supaya ia ranggup dan tidak liat. minyak jagung aku panaskan dan guna juga air dari peti ais. baru lah masa makan ia ranggup dan berderapppp rappp mudah dikunyahhhh... kalu beli ka tkedai tu liat bila dah sejukkk..

No comments:

Post a Comment

terima kasih kerana sudi bual cara...
insyllh ada masa ilahjy cuba balas ya...
harap maaf terpaksa tutup utk ANYONE komen
sebab ada org amek kesempatan iklan kotor disini.
Lagi satu yg masuk komen suka menyamar, komen yg tak sedap dibaca..
Terpaksa ilahjy sekat.. mohon maaf atas kesulitan ini