minum petang 10 julai 2011 dgn sajian dari resepi dapo ummi kuantan...
http://ilahmasakanku.blogspot.com SILA MOHON IZIN KEPADA ILAHJY PEMILIK BLOG INI JIKA INGIN MENGAMBIL GAMBAR UNTUK DITEPEK DI FB MASING2. ATAU TEPEK KE BLOG ATAU SEBAGAINYA. SILA BERI KREDIT BLOG INI DI RUANG TERSEBUT. SILA MOHON IZIN MELALUI RUANG KOMEN ATAU MELALUI EMAIL . MOHON KERJASAMA ANDA PATUHI PERATURAN HAK KAMI SEBAGAI PENULIS BLOG. ***ilah1908@gmail.com*** jika ingkar boleh dikenakan tindakan.terkini masih ada lagi orang di face book suka2 menyahmilik hak ilahjy sebagai pemiliknya.
10 July, 2011
336. PAI PISANG BADAM- ummi
minum petang 10 julai 2011 dgn sajian dari resepi dapo ummi kuantan...
3 comments:
terima kasih kerana sudi bual cara...
insyllh ada masa ilahjy cuba balas ya...
harap maaf terpaksa tutup utk ANYONE komen
sebab ada org amek kesempatan iklan kotor disini.
Lagi satu yg masuk komen suka menyamar, komen yg tak sedap dibaca..
Terpaksa ilahjy sekat.. mohon maaf atas kesulitan ini
tekstur mcm kek...tapi benda sebenarnya adalah pie...suke2.. macam sedap pulak...time pisang ada, tak jumpa pulak resepi ni...
ReplyDeleteuishh sedapnya...tak pernah buat lagi ni..rasa skit ler dulu kak...hehe
ReplyDeleteakak, tukar langsir baru lagi ke? belum raya dah tukar dah...hehe
Ilah..thanks sebab sudi try, baru perasan..mmg adunan dia sedikit lembut...tu sebab shell dia sangat rapuh..Ummi pun letak dlm esbok dulu pas uli, then keluarkan dan canaikan terus dlm loyang...tp rasanya perkara biasa kita tambah2 tepung nih kan...mcm buat roti gak, ada masa silap teknik ke, salah sukatan ke ntah...terlembik sikit...apapun roti akan lembut kalau terlembik sikit kan..hahaha... Xpa adjust2 mana patut kan..
ReplyDelete