http://ilahmasakanku.blogspot.com SILA MOHON IZIN KEPADA ILAHJY PEMILIK BLOG INI JIKA INGIN MENGAMBIL GAMBAR UNTUK DITEPEK DI FB MASING2. ATAU TEPEK KE BLOG ATAU SEBAGAINYA. SILA BERI KREDIT BLOG INI DI RUANG TERSEBUT. SILA MOHON IZIN MELALUI RUANG KOMEN ATAU MELALUI EMAIL . MOHON KERJASAMA ANDA PATUHI PERATURAN HAK KAMI SEBAGAI PENULIS BLOG. ***ilah1908@gmail.com*** jika ingkar boleh dikenakan tindakan.terkini masih ada lagi orang di face book suka2 menyahmilik hak ilahjy sebagai pemiliknya.
02 November, 2011
367. KARIPAP INTI IKAN BILIS KENTANG
5 comments:
terima kasih kerana sudi bual cara...
insyllh ada masa ilahjy cuba balas ya...
harap maaf terpaksa tutup utk ANYONE komen
sebab ada org amek kesempatan iklan kotor disini.
Lagi satu yg masuk komen suka menyamar, komen yg tak sedap dibaca..
Terpaksa ilahjy sekat.. mohon maaf atas kesulitan ini
dah lama tak mengelim karipap ni... tak cukup rajin nak menguli, nak mencanai, nak mengelim, nak menggoreng...tapi kalau makan, memang terlebih rajin!
ReplyDeletekekekee kelakau laa kamu nie dek....senang jer nak cepat hari ni buat inti essok buat kulit kan senang mcm kak.. ingt kak ilah ni rajen ker hehehehe..kdg2 jer terlebih rajeennn
ReplyDeleteuwaaa mmng rajin akakku sorang ni...cantik keliman karipap akak ni...
ReplyDeleteAslmkum k.jy...saiz karipap 2 jari...mmg sekali ngap..kalau anak2 sy entah berapa biji kalau gini, saiz biasapun 3 biji sekali mkn.di tempat sy skrg nipun kalau ada majlis, karipap antara kuih yg pasti kena sediakan..
ReplyDeleteSlmt menyambut hari Raya AidiladhA..
2 yatie..biasa2 jer tu yatie..anak2 puas belajar tak menjadi.. kak dulu belajar masa tgktn 6..guna tanah liat baru mahir..heheh
ReplyDelete2 mamasya
wkslm...selamat menyambut aidil adha buat mamasya sekeluarga nun jauh di sana...