bahan: resepi ilahjy sendiri utk rujukan masa depan
http://ilahmasakanku.blogspot.com SILA MOHON IZIN KEPADA ILAHJY PEMILIK BLOG INI JIKA INGIN MENGAMBIL GAMBAR UNTUK DITEPEK DI FB MASING2. ATAU TEPEK KE BLOG ATAU SEBAGAINYA. SILA BERI KREDIT BLOG INI DI RUANG TERSEBUT. SILA MOHON IZIN MELALUI RUANG KOMEN ATAU MELALUI EMAIL . MOHON KERJASAMA ANDA PATUHI PERATURAN HAK KAMI SEBAGAI PENULIS BLOG. ***ilah1908@gmail.com*** jika ingkar boleh dikenakan tindakan.terkini masih ada lagi orang di face book suka2 menyahmilik hak ilahjy sebagai pemiliknya.
19 November, 2011
372. PULUT LAPIS KASTARD JY
bahan: resepi ilahjy sendiri utk rujukan masa depan
7 comments:
terima kasih kerana sudi bual cara...
insyllh ada masa ilahjy cuba balas ya...
harap maaf terpaksa tutup utk ANYONE komen
sebab ada org amek kesempatan iklan kotor disini.
Lagi satu yg masuk komen suka menyamar, komen yg tak sedap dibaca..
Terpaksa ilahjy sekat.. mohon maaf atas kesulitan ini
Selamat petang Ilahjy,
ReplyDeletetepat betul masanya kita sampai sini untuk minum petang....dihidangkan pulak dengan menu istimewa begini...adeeehhhh...balik dengan perut kenyang nih!
selamt petang nie hehehe.. kak tak masak nasi lagi.. pulut tu semalam punya sampai la ni masih ada sebab loyang besar mana larat nak habis tupun dah kasi jiran dan kawan2 anak...yg dtg sini mlm tadi...kalu amie sebelah umah pasti kak kasi hehehe
ReplyDeletesalam kak...
ReplyDeletekita memang fail kalau kalau nak masak pulut..abis tu ..nak masak pulut cara mana yer...
kak ilah, cantiknya pulut tu...macam nak ngap aje :)
ReplyDelete2 naz
ReplyDeletekalu naz suka pulut tu mampat dan lembut ikut cara yg kak pamerkan di link tuu.
kalu nak pulut berderai dan lembut ikut cara hari ni..
kak suka dua2 janji lemak..
2 cheqsue
jom ngap ...hehehe
Assallamualaikum kak Ilah..
ReplyDeleteAmboi rajinnya akak. Cantiknya kak pulut lapis kastad akak ni...
Aslmkm Ilah. Along dah sampai kat blog pula ni. Cantik nya hasil yg halus pulus... kalau masuk mulut lagi pulus! hehe
ReplyDelete