selepas seminggu daging pekasam sudah berbau wangi dan ilahjy terus mengorengnya dengan bawang dan cili kering.
ermmm daging ni mudah dikunyah dan lembut serta ranggup.
jommmm buat segera. sesuai untuk puasa nanti. boleh buat banyak2 stock.
http://ilahmasakanku.blogspot.com SILA MOHON IZIN KEPADA ILAHJY PEMILIK BLOG INI JIKA INGIN MENGAMBIL GAMBAR UNTUK DITEPEK DI FB MASING2. ATAU TEPEK KE BLOG ATAU SEBAGAINYA. SILA BERI KREDIT BLOG INI DI RUANG TERSEBUT. SILA MOHON IZIN MELALUI RUANG KOMEN ATAU MELALUI EMAIL . MOHON KERJASAMA ANDA PATUHI PERATURAN HAK KAMI SEBAGAI PENULIS BLOG. ***ilah1908@gmail.com*** jika ingkar boleh dikenakan tindakan.terkini masih ada lagi orang di face book suka2 menyahmilik hak ilahjy sebagai pemiliknya.
hari ini 7 feb 2017
|
2 comments:
mana resepinya ni Ilahhhhhhhhhhhhhh
kak nor ada tuu ringkas jeee cara gorengnyeee kak nor. wah bersiaran dr kota LONDON .... teringinnnn nk p.,. huhuu
Post a Comment