masak sarapan 25 april 2010
salam hari minggu...
pagi ni layanzzz ... apam balik lagi...disebabkan krim jagung lebihan buat talam jagung masih ada 1/2 tin lagi.. tapi nak ubah selera sikit... tambah perisa pandan/air daun pandan... kacang goreng tak dee..sebab malas nak goreng... huahuahuaaa...
kali ni aku guna kuali roti canai pula... nampaknya lagi senang guna kuali ni dari non stick aku tuu... sekali jer sapu minyak utk seterusnya tak perlu lagi sapu minyak... senang betoiii nak angkat..
respei di N3 apam yer.. ingat tambah jus air daun pandan dalam cecair...
pagi ni layanzzz ... apam balik lagi...disebabkan krim jagung lebihan buat talam jagung masih ada 1/2 tin lagi.. tapi nak ubah selera sikit... tambah perisa pandan/air daun pandan... kacang goreng tak dee..sebab malas nak goreng... huahuahuaaa...
kali ni aku guna kuali roti canai pula... nampaknya lagi senang guna kuali ni dari non stick aku tuu... sekali jer sapu minyak utk seterusnya tak perlu lagi sapu minyak... senang betoiii nak angkat..
respei di N3 apam yer.. ingat tambah jus air daun pandan dalam cecair...
5 comments:
salam kak..wah cantiknya apam balik ni..syok la jadi anak dara akak, mak masak best2 sokmo
wkslm izah...
maceh ataih pujian.. kembang montott hahah... anak2 akak makan apa jer yg akak masak wpun tak cukup bahan..
salam pengenalan Kak, saya Dayang dari Shah Alam.
t.k krn sudi bertamu kat umah akak... bertambah lagi teman alam maya..
salam... amboi cantiknye apam balik nie.... teruja nak wat sendiri. and best blog akak sebab byk resepi bleh share i like..
Post a Comment