terima kasih kerana sudi ikut kusss

IKLAN KE 2-ILAHJY

IKLAN KE3 -ILAHJY

RESEPI SUMBANGAN JY

sahabat yg rajen bicara

Related Posts with Thumbnails

AMARAN KEPADA YANG SUKA AMBIL GAMBAR DARI BLOG INI.

SILA MOHON IZIN KEPADA ILAHJY PEMILIK BLOG INI JIKA INGIN MENGAMBIL GAMBAR UNTUK DITEPEK DI FB MASING2. ATAU TEPEK KE BLOG ATAU SEBAGAINYA.

SILA BERI KREDIT BLOG INI DI RUANG TERSEBUT. SILA MOHON IZIN MELALUI RUANG KOMEN ATAU MELALUI EMAIL . MOHON KERJASAMA ANDA
PATUHI PERATURAN HAK KAMI SEBAGAI PENULIS BLOG.

ilah1908@gmail.com

jika ingkar boleh dikenakan tindakan....
Terkini masih ada lagi orang di face book suka2 menyahmilik hak ilahjy sebagai pemilik gambar2 blog ini dijadikan miliknya. Ditepek ke fb beliau.

***SEGALA GAMBAR DLM BLOG INI ADALAH HAK PERSENDIRIAN ADALAH DILARANG SAMA SEKALI MENGAMBILNYA UTK DIKOMERSIALKAN DLM MANA2 PERCETAKAN, DALAM FB DAN BLOG MASING2 TANPA IZIN PEMILIKNYA. HARAP MAKLUM***

TERKINI 9 JULAI 2012.. MASIH ADA LAGI PIHAK YG SUKA AMBIL GAMBAR DAN RESEPI DIMUAT DLM LAMAN FB MEREKA TANPA MENYATAKAN HAK PERIBADI KAMI... TOLONG FAHAM YA ETIKA GMM...***

RAYA 2012 19 OGOS-ilahjy bersama 4 daranya

RAYA 2012 19  OGOS-ilahjy bersama  4  daranya
ILAHJY BERSAMA 4 DARA

KUNJUNGAN KE RSJY SELAMA 2008-2013

SYUKUR WALAUPUN BLOG MASAKAN INI BUKAN BLOG FEBRATE* ORANG RAMAI TAPI DALAM USIA 6 TAHUN INILAH JUMLAH KUNJUNGAN TETAMU RSJY.. TANPA KALIAN SIAPA LAH ILAHJY TERIMA KASIH YA.. SILA DATANG LAGI
pengunjung RSJY BAKAL sudah jejak 1 JUTA..

Pageviews today

823
Pageviews yesterday
724
Pageviews last month
24,329
Pageviews all time history
1,369,428
Terkini 18 mac 2014 blog ini bakal memasuki usia 6 thn.







30 December, 2011

SELAMAT TINGGAL 2011


TAHUN TERUS BERLALU SILIH BERGANTI HIDUP MESTI DITERUSKAN......
RAKAMAN AKSI SEEKOR KUCING DITEBINGAN RUMAH YG SETINGGI 8 TINGKAT SEKADAR MENGISI MASA KU....DIKETIKA KERESAHAN INI....GAMBAR INI DIAMBIL DARI BALKONI RUMAH KU...



Salam penuh kerinduan pada teman2 blogger kusss sekelian.

hampir 2 minggu ilahjy tak bersiaran membersihkan dapor maya ini dari kesawangan.
entah kenapa sejak akhir2 ni dipenghujung tahun sebegini semangat utk buat N3 terkini kian pudar. mungkin kerana diri ini tidak berapa sihat. biasa lah pengidap hypotiriod ni... mood kadang2 merudum kadang2 menaik...

bermula 5 dis semenjak en hb kemalangan di gua tempurong semangat ini belum pulih sepenuhnya. dilandai pula ilah jy terkena serangan alahan.. kata orang tua.. sopak garam.. atau gegate... dua minggu dalam rawatan sampai amek suntikan minggu ini minggu ke 3 sudah berlalu. sudah ada perubahan. bermula pula 25 dis sebelum dan selepasnya.. kenduri doa selamat di adakan sempena en hb selamat dlm kemalangan.. sejak itu badan kepala ku sakit dan cuba dirawat dgn memakan ubatan dan badan kian merasa berat... mungkin faktor tiriod tersebut mempengaruhi segalanya....

hari ini tarikh telah menjejaki ke penghujung tahun 2011. ku gagahi juga utk menulis, bagi tinggalan kenangan pada tahun 2011 ini... ku sematkan sedikit kenangan gambar di atas.. sebagai pendorong kepada semangat baru ini.. di tahun baru yg bakal ditempuhi nanti...

walaupun tidak bersiaran mengupdatekan masakan tapi sempat jua ilahjy bertandang ke rumah kawan2 yg amat aktif seperti biasa.... tahniah buat semua teman2 blogger masakan yg setia dan masih sihat melaksanakan minat dan tugaasan masing2... kejayaan teman2 seperti yg terkini izah muffin lover masuk JELITA, anna qawina yg telah menjadi pengusaha makanan aka kek dll hasil dari berblog begitu juga madiha aka ratna yg telah bertambah tempahan hari ke hari, dan kejayaan anak2 teman2 blogger dlm peperiksaaan amat juga membanggakan dan ilahjy ucapi tahniah...terutama nor secubit garam, ita masam manis dll... yg tak termuat disini jgn kecil hati ya.. maafkan ilahjy yg tak berapa sihat lagi ketika ini.... juga tahniah buat mas dunia ku yg bakal mendapat anak ke 3 ditahun baru dan takziah buat izah walaupun keguguran ada hikmahnya...jua ingin ilahjy rakamkan t.kasih kepada semua yg sudi berkongsi resepi terutama ratu talam yg sama2 minat dgn ilahjy masakan kukus2 iaitu yatie memories dan pengalaman masing2 ditempat org seperti nieza di finland..mamasya diEgypt ,ita jamaludin dijepun,
jutaan terima kasih jua pada semua teman yg sudi dan tak putus masuk komen disetiap N3 yg telah ilahjy buat selama berblog ni. tak dpt ilah jy sebutkan 1 per 1.. semua masih dlm lipatan kenangan dan ingatan ini... jgn lah kalian sangsi yaa..sayang kalian semuaaaa muahh muahh...
tiada ucapan utk di ungkapkan.. hanya terima kasih semoga kita diberkati dgn pengisian minat ini..aminnnn..

sebelum jendela tahun 2011 ini berlabuh. ingin ilahjy bermohon kemaafan kepada semua teman2 yg sudi betandang ke dapo maya ini yg sudi berkomen di ruangan tersedia ilahjy ucapi dgn jutaan terima kasih... atas kesudian teman2 semua..

semoga dipenghujung tahun ini kita akan mendapat tahap kesihatan yg amat baik dan dapat meneruskan kehidupan di tahun 2012 akan dtg dgn penuh semangat.. ilahjy mohon teman2 doakan kesihatan ilahjy terus menaik seperti semangat kalian menulis di dapo masing2....

apapun yg terjadi dan bakal diharungi di tahun ini... ilahjy mengambil kesempatan yg ada ini utk memohon ribu kemaafan dari kalian semua. ampuni lah daku sekiranya ada tersalah kata tersilap taipan yg menyentuhi hati kalian semua. semoga ia berlalu dgn rela...
semoga persahabatan kita di alam maya ini berkekalan sehingga akhir hayat...

terima kasih atas segala sokongan dan semangat yg ktia tibarkan bersama2 dlm bidang yg kita sama2 minati ini... semoga kita berjumpa lagi di tahun mendatang ...

sekian ilahjy sudahi dgn ucapan selamat tinggal tahun 2011 dan selamat datang 2012.
berjumpa lagi jika panjang umur. insyaAllah.... dengan izinNya.... AMINNNN....

5 comments:

issnita said...

SALAM KAK...selamat menempuh tahun baru...semoga akak sekeluarga sihat sampai ke hujung nafas..AMIN..

Yatie said...

Assalamualaikum Kak Ilah,
terharu dngn n3 akak kali ni...kalau dekat nak gak melawat akak yg kurang sihat sejak2 ni...moga akak sabar dan tabah ya...maaf jua dipinta andai selama berblogging ni yatie ada membuat hati akak terguris ke...setahu yatie akak mmng ikhlas berkongsi ilmu di alam maya ni..moga akak di berikan kesihatan yg baik dan terus berkarya dan berkongsi pengalaman suka dan duka kehidupan, berkongsi resepi2 yg hebat pada kami adik2mu..

Selamat Tahun Baru 2012 buat akak sekeluarga....Yatie sayang akak sangat2....muahhhh...

Liza said...

salam kak ilah...terharu liza baca n3 akak...speechless..
Selamat Thn Baru 2012 buat akak n family...semoga akak akan sentiasa diberikan kesihatan yg baik utk terus berblogging....

Nieza said...

Assalam Kak Ilah sayang, sedih lak baca n3 akak ni..huhu semoga akak sihat selalu yer..dan moga thn baru ni juga akan memberikan sinar bahagia buat akak sekeluarga. Mohon maaf juga dr nieza sepanjang perkenalan kita dialam maya ni..lately ni nieza pun sibuk juga jarang dpt update yer blog.Selamat tahun Baru 2012..:)

izahdaut said...

A ah sedih pulk baca entry ni mcm
Nieza. Harap akak cepat sembuh. Jgn gundah gulana kak. Smoga akak sentiasa tabah dan jgn lupa berpantang tu. Dan trima kasih untuknucapan akak. Terharu saya.. Dlm kesedihan ada jua ingatan. Tq kak ilah. Dan smoga ukuwah di alam maya kita terus berkekalan dan tanpa rasa benci membenci, dengki mendengki. Smoga ikatan ini terus membuahkan rasa sayang mahabbah wa mawardah