Bahannya:
4,5 biji cili padi ikut pedas
Belacan sebesar ibu jari
Garam
Gula
Kicap
Caranya:
Tumbuk cili dengan belacan sehingga halus
Masukan garam gula dan kicap
Gesek sampai hancur.
Siap...
http://ilahmasakanku.blogspot.com SILA MOHON IZIN KEPADA ILAHJY PEMILIK BLOG INI JIKA INGIN MENGAMBIL GAMBAR UNTUK DITEPEK DI FB MASING2. ATAU TEPEK KE BLOG ATAU SEBAGAINYA. SILA BERI KREDIT BLOG INI DI RUANG TERSEBUT. SILA MOHON IZIN MELALUI RUANG KOMEN ATAU MELALUI EMAIL . MOHON KERJASAMA ANDA PATUHI PERATURAN HAK KAMI SEBAGAI PENULIS BLOG. ***ilah1908@gmail.com*** jika ingkar boleh dikenakan tindakan.terkini masih ada lagi orang di face book suka2 menyahmilik hak ilahjy sebagai pemiliknya.
hari ini 7 feb 2017
|
1 comment:
Sedapnya kecur liur.
Post a Comment