terima kasih kerana sudi ikut kusss

Nuffnang 2018

IKLAN KE3 -ILAHJY

RESEPI SUMBANGAN JY

sahabat yg rajen bicara

Related Posts with Thumbnails

AMARAN KEPADA YANG SUKA AMBIL GAMBAR DARI BLOG INI.

SILA MOHON IZIN KEPADA ILAHJY PEMILIK BLOG INI JIKA INGIN MENGAMBIL GAMBAR UNTUK DITEPEK DI FB MASING2. ATAU TEPEK KE BLOG ATAU SEBAGAINYA.

SILA BERI KREDIT BLOG INI DI RUANG TERSEBUT. SILA MOHON IZIN MELALUI RUANG KOMEN ATAU MELALUI EMAIL . MOHON KERJASAMA ANDA
PATUHI PERATURAN HAK KAMI SEBAGAI PENULIS BLOG.

ilah1908@gmail.com

jika ingkar boleh dikenakan tindakan....
Terkini masih ada lagi orang di face book suka2 menyahmilik hak ilahjy sebagai pemilik gambar2 blog ini dijadikan miliknya. Ditepek ke fb beliau.

***SEGALA GAMBAR DLM BLOG INI ADALAH HAK PERSENDIRIAN ADALAH DILARANG SAMA SEKALI MENGAMBILNYA UTK DIKOMERSIALKAN DLM MANA2 PERCETAKAN, DALAM FB DAN BLOG MASING2 TANPA IZIN PEMILIKNYA. HARAP MAKLUM***

TERKINI 9 JULAI 2012.. MASIH ADA LAGI PIHAK YG SUKA AMBIL GAMBAR DAN RESEPI DIMUAT DLM LAMAN FB MEREKA TANPA MENYATAKAN HAK PERIBADI KAMI... TOLONG FAHAM YA ETIKA GMM...***

RAYA 2012 19 OGOS-ilahjy bersama 4 daranya

RAYA 2012 19  OGOS-ilahjy bersama  4  daranya
ILAHJY BERSAMA 4 DARA

KUNJUNGAN KE RSJY SELAMA 2008-2013

SYUKUR WALAUPUN BLOG MASAKAN INI BUKAN BLOG FEBRATE* ORANG RAMAI TAPI DALAM USIA 6 TAHUN INILAH JUMLAH KUNJUNGAN TETAMU RSJY.. TANPA KALIAN SIAPA LAH ILAHJY TERIMA KASIH YA.. SILA DATANG LAGI
pengunjung RSJY BAKAL sudah jejak 1 JUTA..

Pageviews today

823
Pageviews yesterday
724
Pageviews last month
24,329
Pageviews all time history
1,369,428
Terkini 18 mac 2014 blog ini bakal memasuki usia 6 thn.

hari ini 7 feb 2017

Pageviews today
13
Pageviews yesterday
180
Pageviews last month
7,516
Pageviews all time history
1,899,262
Followers
23 June, 2012

407. PULUT SERUNDING KELAPA

AHAKKSSSS..... selalu kawan2 buat kek dalam botol.... tapi ilahjy buat pulut serunding dalam botol aladinnnnn hehehehhee boleh caya ker??? melekit2 pun tak peeee janji boleh masuk dan keluar...... senangn la juga nakk sudukan...4 comments:

Sari Yusa Ibrahim said...

errrr.. idea untuk hantaran ke ni, Kak Ilah.. ahaks!

cikmanggis said...

salam Ilah....presentation yang unik ahakks:)...akak suka serunding kelapa la ilah..makan dengan nasi.gaul camtu je..bila makan rasa nak tercekek tu yang bestnya..minum air tersekat-sekat...mana resepinya yang?

ilahjy said...

2 sari boleh jer dek sari... sesekali nak jima kos...bahan kek agak mahal hehehehe

2 kak cm cyg
mmg betoiiii kak nah.. ilah makan pun asyik tersekat2 kat teka hahaha... resepi? hehehe nak tunjuk kreatifan jer kak nah hahahaa...perasannnn ilah ni..

Mamasya said...

Salam k.Ilah.tk atas doa dan wish besday. Syakirah masa baru lahir mmg nampak muka Jepun...besar dah berubah byk. mamanya....sipi2 je muka Syakirah....hi..hi..
tengok pulut dlm jar tu...kreatif k.Ilah...