Semasa balik ke kedah dan perlis sebulan selepas raya puasa.
JENTIK-JENTIK
KERKUP
http://ilahmasakanku.blogspot.com SILA MOHON IZIN KEPADA ILAHJY PEMILIK BLOG INI JIKA INGIN MENGAMBIL GAMBAR UNTUK DITEPEK DI FB MASING2. ATAU TEPEK KE BLOG ATAU SEBAGAINYA. SILA BERI KREDIT BLOG INI DI RUANG TERSEBUT. SILA MOHON IZIN MELALUI RUANG KOMEN ATAU MELALUI EMAIL . MOHON KERJASAMA ANDA PATUHI PERATURAN HAK KAMI SEBAGAI PENULIS BLOG. ***ilah1908@gmail.com*** jika ingkar boleh dikenakan tindakan.terkini masih ada lagi orang di face book suka2 menyahmilik hak ilahjy sebagai pemiliknya.
hari ini 7 feb 2017
|
2 comments:
Kerkup tu asam kundang kan?
zana fahmi: mai mak ngah tolong jawab na, asam kundang tu kami panggil buah remia, rasanya masam. buah kerkup rasanya kelat2 kena gentel2 dulu sebelum dimakan.
Post a Comment